Penjoin kelabi Milani

19 November 2010

YANG SEBENAR-NYA.....


malam ni aq x dpt tido..sebab aq dok bagi masa bace semua post kat blog someone yg aq cari selama aq kenal dia...,,gila best la blog dia..penuh cerita diri dia..mula2 dia x nak bagi, then pujok punye pujok aq dapat gak...tenkiu wak...hehehe

tp kan..patutlah awak x nak sgt bagi link blog awak selama ni..puas gak kalau sye tgh aktif dlm blog, geledah sane sini, bukak follower sane..bukak follower sini..tp x jumpa gak ..dan akhirnya tanpa nak simpan segan-segan..sya minx gak and dapat....hemmm agak betol ape yg awak kata kat sya la.."saya x nak awak rasa sakit" tp aq buat2 laa yg aq ni dah "ok" , sebenarnya x kuat pon...bila da bce post terbaru bwo la rasa sebak gilak..entah la..mybe suka sgt tgk awak dah bahagia sama si dia..one more thing is kenal gak kamu pada insan name safiq suhaimi ni ekkk??? and alhamdulillah wak..dapat gak awak jumpa kekasih hati awak kt sini...syukur sgt2..saya doakan awak dan dia sampai ke nafas terakhir bersama-sama....aminn~

tu la..buat pertama kalinya saya berlaku jujur kat awak bila awak tanya pasal gadis yg "in relationship" dlm fb tuh...haha nak btaw ke x ek?? nak ke x?? ishh ayat ni lah yg dok main2 dalam pikiran sya tdi ni...ok la btaw gak..hehe

sebenarnya kami xde apa2 pon..sje main2 dlm fb...junior senior wak...haha tp bila ditanya "kenape mcmtuh???".."awak buat tuh sebab saya ker??"" and saya kata-kan "ermm maybe"...hahaha

yela wak..yang sebenarnya saya buat bende tuh sebab nk larikan perasaan awak kt saya, biarlah awak bahgia dengan si dia wak..sya tahu dia yg terbaik utk awak..and sya suka tengok awak gembira dengan dia...saya x boley bagi awak gembira sebab saya panas baran and awak keras kepala..so dua bende yg suka lawan2..hahhaa and saya percaya ape yg saya buat ini adalah yg terbaik utk awak and utk saya gak....dont worries la ekk...

ok la wak...anyway tq la sebab bagi gak link blog awak kt sye...dah lame cari and jumpa jugak..saya rasa puas gila dpat bace semua post kt blog awak..yeyy...mmg x salah la, satu hari nnti awak akan jd penulis (cita-cita awak kan) yg berjaya kt msia ni..kalah J.K ROWLING (harry potter)..sebab nye,,semua kisah awak buat saya tersentuh..eeyywwww cmne aq ley touching gilak mlam nie..menitis-nitis air mata aku...x kesah la..janji dpt bace and puas hati la...hehe

"all the best in ur life"
-jage dia elok2 k, x elok sya tabuh kat hg-

from :
-henry fitzroy-



molot herot-berot anda

2 comments:

  1. awat ni long?
    sabaq2....

    - ada jodoh x ke mana kan. huhuhu

    ReplyDelete
  2. haha. cool, dude~

    ReplyDelete