Penjoin kelabi Milani

24 November 2010

Tak Ade lagi kawan se-Comolot Skodeng Awek




Aizat - Sahabat

Sahabat…mengapa kau pergi
Tinggal aku sendiri
Kau tahu ku tak sanggup

Sahabat…ingat lah kau slalu
Jadi yang terbaik
Walau kau tak disini lagi

Sahabat…aku rindu padamu
Datang walau sesaat
Ku ingin kan kau hadir

Chorus:
Aku disini dan menunggu
Diam tanpa dirimu
Kau tahu ku tak bisa
Beranjak terbang dan melayang
tanpa diri mu ku tak bisa dan kembalilah.

KLIK LAGU


orang yang banyak dengar masalah aku,
orang yang paling banyak sabar dengan aku,
orang yang buat aku hepi jer,
orang yang banyak jalan-jalan naik moto ngn aku,
orang yang layan ehem2 ngn aku,
orang yang layan "BLUE SKY BAY" ngan aku,
orang yang paling banyak keluaq malam2 ngan aku,
orang yang sama taste "BUNDLE" ngan aku,
orang yang suka gi karok ngan aku,
orang yang paling heaven tolak moto malam ngan aku,
orang yang gedik NOKS kot,
orang yang x kesah ape orang lain cakap,
orang yang banyak tegur aku kalau wat silap,
orang yang suka ingat kan aku kalau aku leka,
orang yang hemm tah x taw nak kate la..
dia caring and dia baik,
tamat lah sudah pengajiannya di usm,
dan hari ini dia sudah berangkat sudah ke
batu pahat JUGAK LAAA..
hahahaa
haahahha

ITULAH SAHABAT AKU
yang 
bernama
PUTRA SANJO

haa...tengok2..gedik dia dah datang

Noks G, tengah amik sampel air
[fieldwork geografi]


as usual, malam minggu..
port baik lepak2 and skodeng awekz..



P/S :anyway. good luck in ur life bro.
ur journey will be start rite now.
all the best NOKS GEE


molot herot-berot anda

4 comments:

  1. alaaaaaaaaaa...konon2 sedey :(

    ReplyDelete
  2. awat x publish je kt paper..
    dlm ruang memorial..kui3

    ReplyDelete
  3. aku? xnak aku ngan dia ni...

    ReplyDelete