Penjoin kelabi Milani

23 November 2010

bukan cobaan, ni betol-betol..



TAK NAK TULIS PANJANG-PANJANG!!

sebab aq nak STUDY,
sepatah haram x bace lagik,
tajok-tajok spot pon xde,
paham pon tak,
biasalah kelas minor 3P
paper SBW 202,
cik / HAJAH Zainab yang ajar,
aq x bape paham sangat,
dia ajar main suka dia jer,
cakap ENGLISH lak tuh,
x de slide pon,
x de buku teks,
x de nota tambahan,
x de soalan pas year
x de rakaman suara dia,
TAK de!
TAK de!
TAK de!
haa! yer memang  TAK de,
yang ade, bahan cari sendiri.
inie memang,
betol2 la mencabar
 "DASAR EKONOMI DAN PEMBANGUNAN MALAYSIA"


tapi dia baik,
sebab CIK NAB suka doakan,
semua student2 dia berjaya,
suka membebel tentang jaga
adab dalam kehidupan ni,
lagi-lagi adab bersama ibu bapa
dan adab ketika menuntut ilmu,
suka soal-soal dalam tutorial,
and x Kedekut markah carry mark,
dia pon sayang semua student2 dia,
walaupun dia suka membebel kadang2 sampai abes kelas,
tapi suara dia sedap,
dia penah nyanyi dalam kelas,
sebab nak sedar kan student2 dia,
dari TIDOR,
( x guna punye student hahaha )


sekarang nie CIK NAB,
dekat MAKKAH,
tengah tunai HAJI,
alhamdulillah, aku doakan
CIK NAB dapat HAJI MABRUR,
and sempat jugak aq,
mintak dia doakan aku berjaya dalam kehidupan 
DUNIA AND AKHIRAT,
sebelum dia bertolak pergi haritu.
ermmm...
satu je CIK NAB nie,
dia mudah kenal orang,
aq lah salah seorang yang dia kenal,
sebab aq suka bercakap
dalam kelas,
kalau dia tanya,
mesti aq akan jawab,
kalau x aku, si MAY atau KASSIM
atau ANNAS yang akan jawab.
so, CIK NAB suka student2 yg banyak cakap,
hal-hal pembangunan,
pernah sekali PAK YASIR (tutorial)
ckp mcm nie,
"haa abang yang HEBAT tuh,
dia nie hebat bila bercakap,
idea dia bagus-bagus"
-sambil tangan dia tunjuk kat dak2 laki-

kitowang suma engat sape la kan,
rupa-rupanya PAK YASIR
cakap kat aq,
and dia kenal gila sama aq,
bila jumpa jer, mesti dia
ajar berbual, and lepak-lepak,
x kira la kat mana2 pon,
library boley. kat SK pon boley,
kat tengah2 jalan pon boley.
hehehe
ni la orang kalau
"BANYAK CAKAP"


tapi.....
PAK YASIR knpe x balas e-mail aq??
lame aq bagi,
sampai sekarang kamu enggak balas,
e-mail nya,
aq cuma mahukan
soklan-soklan SPOT aja,
mana lah tahu,
cik nab ada memberitahu,
sama kamu.
(nak bodek je ni, tp tak dapat)


okey, kali ni aq betol2 nak bukak nota,
esok exam!!
last paper untuk SEM ni,
dari aq layan si MIZI dan ABANG SYUK
(pink ok)
lagi tadi kat pesbook, 
nak bace, tak jugak bace-bace,
nak tido tak jugak tido,
nak makan tak jugak makan,
nak basuh kereta, tak jugak basoh,
hermmmmm kepala gilak sumenye,
all the best tu U 

~ Sapek Khanan Sweet ~


molot herot-berot anda

4 comments:

  1. hahaaa ok terasa di ini..

    SK = Sains kemasyarakatan.

    *Niat - nak serius selalu..

    ReplyDelete
  2. kenapa ada nama aku? suka suka suka! (baca dengan nada benci benci benci)

    ReplyDelete
  3. agk pjg gk entry ko ni..kikiki!

    ReplyDelete