Penjoin kelabi Milani

19 November 2010

sebiru hari ini, sebiru hari kita kaq~



Sebiru Hari Ini
Birunya Bagai Langit Terang Benderang
Sebiru Hari Kita Bersama Disini

Seindah Hari Ini
Indahnya Bak Permadani Taman Surga
Seindah Hati Kita Walau Kita Kan Berpisah

Bukankah Hati Kita Telah Lama Menyatu
Dalam Tali Kisah Persahabatan Ilahi
Pegang Erat Tangan Kita Terakhir Kalinya
Hapus Air Mata Meski Kita Kan Berpisah

Selamat Jalan Teman
Tetaplah Berjuang
Semoga Kita Bertemu Kembali
Kenang Masa Indah Kita Sebiru Hari Ini
by: EDCOUSTIC
for: Kak Ika Latah~

video

rasenye baru je kenal kaq ika x sampai setahun lebih la, kejap je..tapi macam2 hal kenangan ngn kak ika nie..lawak, latah, mencarut, mak hayam superb, hot la, ngembeng gak kadang-kadang and cool je bile die de poblem...hehe so sweet la moment yg kejap ni bersama akaq..i hope kaq.. akaq berjaya la kat luaq sane..bende tuh memang akaq nak dari dulu kan..walau apa2 pon, request yang akaq ckp kat saya, Bella and Fatin nk ajaq kat semenanjung sini x de rezki kaq...anyway dah de job tu syukur sangat2 kaq...

pesanan nie: 
  • ajaq budak2 sane tuh betol2....jgn silap2 ajaq budak tu nnti jadi mak hayam gak
  • jage diri baik2 na...jgn noty2 okey.. x mow2..haha
  • Rajin-rajin la makan ubat yer..kat sini kalau pengsan ade yang nk tadah kan bahu tolong akaq tuh.. kat sne..tah ade tah tak kan..
  • jangan lope tapau limau kasturi banyak2..dadah akaq tuh..x bwak kang ade yg merana cari sane sini...hahaha
  • Jangan pakai seksi-seksi na..kang laku u kat labuan tuh..haha
  • pasni dah xde good planner nak pranggg bufday orang2 kat sini la...cpt! cari pelapis kaq~
  • rajin-rajin la kaq contact kami kat sini..jangan putuskan hubungan yg kiter da bina kaq...
  • kami sentiasa akan rindu kat akaq...miss u~
  • kami bahagia bersama setahun setengah ni ngn akaq kt sini, sampais ye pon dah jadi latahgak..adeh!!!!
  • all the best in ur life!!!! GAMBATE!!!!



uit ape tgk2 haa!!





molot herot-berot anda

No comments:

Post a Comment